ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΣΩΡΟΣ- ΤΥΜΒΟΣ- ΜΑΡΜΑΡΑΔΙΚΑ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

“Ολοκληρώθηκε η μελέτη πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης στην περιοχή «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα» του Δήμου Αμαρουσίου βάσει της υπ. αριθμ. 146332/31- 08 -2018 απόφασης κύρωσης της Περιφέρειας Αττικής, μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης των ενστάσεων που είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο της Γ’ ανάρτησης, με την οποία ανοίγει πλέον ο δρόμος για την αξιοποίηση των περιουσιών των ιδιοκτητών”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

Από το 2013 που μπήκε η περιοχή στο σχέδιο πόλης, η Διοίκηση του Δήμου σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες προώθησε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να δοθεί λύση στην εκκρεμότητα αυτή που κρατούσε εγκλωβισμένους πολλούς ιδιοκτήτες και στερούσε την περιοχή από τα απαραίτητα έργα υποδομής που θα αναβάθμιζαν τη ζωή των κατοίκων.

Με αφορμή την απόφαση κύρωσης της πράξης εφαρμογής στην περιοχή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με συνέπεια, και τηρώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα, η Διοίκησή μας, από την πρώτη στιγμή έδωσε προτεραιότητα στις πολεοδομικές εκκρεμότητες στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου. Η πράξη εφαρμογής για την περιοχή «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα» ήταν μία από αυτές τις διαδικασίες που επιμελώς η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου μας είχε αναλάβει και έφερε εις πέρας ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες. Ήταν καιρός οι προσπάθειές μας, Διοίκησης και Υπηρεσιών, να φθάσουν σε αίσιο τέλος, να ανοίξει ο δρόμος για έργα υποδομής, να μπορέσουν οι κάτοικοι να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους. Αντίστοιχες διαδικασίες είναι σε εξέλιξη και για άλλες πολεοδομικές ενότητες και αναμένουμε σύντομα να έχουμε και για εκείνες εξελίξεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *