ΝΕΟ ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΙΚΙΑ ΣΑΧΑΛΑ…

ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ. ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ

Την ανακαίνιση και συντήρηση της οικίας Σαχάλα και του περιβάλλοντος χώρου ώστε να λειτουργήσει ως Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) ενέκρινε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Καραμέρου. Το κληροδότημα Σαχάλα βρίσκεται στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου στο Χαλάνδρι και περιήλθε το 2010 στον Δήμο με την προϋπόθεση να δημιουργηθεί Κέντρο Κοινωφελούς χαρακτήρα.

Επί του ακινήτου πρόκειται να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, επισκευής της στέγης, κατασκευής ανελκυστήρα, στεγάνωσης και μόνωσης της οικίας Σαχάλα και των βοηθητικών κτισμάτων, ανακαίνισης εσωτερικών χώρων, αντικατάστασης ηλεκτρικού και δραυλικού δικτύου, θερμομόνωσης και αντικατάστασης δαπέδων, συντήρησης εσωτερικών και αντικατάστασης εξωτερικών κουφωμάτων, επιχρίσματα – χρωματισμοί κ.ά.

Το έργο με προϋπολογισμό 744.000€ χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους η Περιφέρεια Αττικής, ενώ ο Δήμος Χαλανδρίου αναλαμβάνει τη δημοπράτηση και εκτέλεση του έργου και είναι υπεύθυνος για όλες τις σχετικές αδειοδοτήσεις και για κάθε επιπλέον δαπάνη μελετών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *