“ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Μέχρι αύριο, Παρασκευή, το βράδυ, οι παραγγελίες για την 45η διανομή του “Μαζί να τα Φάμε” την Κυριακή 4 Μαρτίου στο 7ο/10ο Δημοτικό Σχολείο στο Κάτω Χαλάνδρι (Κρήτης & Ακαρνανίας).

Μην καθυστερείτε, γιατί έχετε χρόνο να βάλετε τη δική σας παραγγελία μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 2 Μαρτίου.

Και μην ξεχνάτε: Με τις αγορές σας από το Μαζί να τα Φάμε ενισχύετε την αλυσίδα αλληλοϋποστήριξης Ελλήνων παραγωγών, οικογενειών που προμηθεύονται αγνά και ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές αλλά και των συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα λόγω των εξαιρετικά δυσχερών οικονομικών συνθηκών.

Το καλάθι της αλληλεγγύης του Μαζί να τα Φάμε γεμίζει τσάντες με τρόφιμα για περίπου 140 οικογένειες στο Χαλάνδρι, γι’ αυτό όσοι έχετε τη δυνατότητα, προσπαθήστε να βάλετε στην παραγγελία σας έστω ένα είδος για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά από την κρίση. Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά έχει αξία.

Υπενθυμίζουμε πως είναι σημαντικό να βάζετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω του blog μας, καθώς με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τους εθελοντές να οργανωθούν καλύτερα ενώ παράλληλα ενισχύετε ακόμη περισσότερο τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, διότι η προσφορά των παραγωγών στο καλάθι της αλληλεγγύης αποτελεί ποσοστό των παραγγελιών που εξυπηρέτησαν.

Μην παραμελήσετε λοιπόν να δώσετε εκ των προτέρων την παραγγελία σας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο blog του Μαζί να τα Φάμε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου.

Παραγγελίες εδώ:
https://mntflist.blogspot.gr

Για να δείτε τα προϊόντα και τις τιμές ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Υ.Γ. Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 12:00 θα εξυπηρετούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι παραγγελίες που θα έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *