ΚΟΝΤΟΥΛΑΚΟΣ: “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ”

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Μπροστά Μαζί" Λευτέρης Κοντουλάκος ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο συνδυασμός του δεν συμφωνεί με την απόσυρση του θέματος της μεταφοράς προσφύγων στην Πτέρυγα Μπόμπολα από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μπροστά Μαζί” Λευτέρης Κοντουλάκος ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο συνδυασμός του δεν συμφωνεί με την απόσυρση του θέματος της μεταφοράς προσφύγων στην Πτέρυγα Μπόμπολα από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση:

“Πρώτοι εμείς ως συνδυασμός αποκαλύψαμε το θέμα για την μεταφορά ασυνόδευτων προσφύγων ανεξάρτητου ηλικίας στην πτέρυγα Μπόμπολα του Αμαλία Φλέμινγκ.
Δεν έχουμε φοβηθεί να πούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την άποψή μας, έτσι και αυτή την φορά δεν φοβόμαστε να συζητηθεί το θέμα στο ανώτατο θεσμικό όργανο του Δήμου Πεντέλης που είναι το δημοτικό συμβούλιο.
Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στη διαπαραταξιακή επιτροπή που συγκάλεσε η Δήμαρχος Πεντέλης κα.Κεχαγιά, ακούσαμε την ενημέρωση της και δεν μας κάλυψε. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν δεν μπορούσαμε να υπογράψουμε σε μια κοινή δήλωση απόσυρσης του θέματος από την ημερήσια διάταξη, όταν δε υπάρχουν και 70 υπογραφές συμπολιτών μας που ζητούν να μπει ως θέμα.
Συνεχίζουμε λοιπόν την ξεκάθαρη στάση μας κοιτώντας τους συμπολίτες μας στα μάτια και συζητώντας μαζί τους ώστε να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα που ξεκινάει από το να άρει την απόφαση του ο Υπουργός Εργασίας κος. Βρούτσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *