Κλειστή η Εθνική Οδός από την Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ κλειστή θα είναι από το μεσημέρι της Κυριακής 5/2/2023 η Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι και τον κόμβο Οινοφύτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ κλειστή θα είναι από το μεσημέρι της Κυριακής 5/2/2023 η Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι και τον κόμβο Οινοφύτων.

Στο συγκεκριμένο τμήμα απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των τύπων οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Διευκρινίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).

Παράλληλα, έχει κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού από τη Λαμία προς την Αθήνα. Έτσι, από την περιοχή της Στυλίδας εκτρέπονται προς Λαμία για να συνεχίσουν από την παλιά εθνική οδό.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική

  • Στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας «Αρχοντικό», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα.
  • Στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής, προς Υμηττό. Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, από το ύψος της Λ. Κατεχάκη προς Υμηττό.
  • Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το Σ.Ν.Πεντέλης 414 μέχρι τον Αγιο Πέτρο.
  • Στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.
  • Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.
  • Στην παλαιά Εθνικό οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000), o δρόμος άνοιξε, ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *