ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ- ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΗΣΤΕΙΑ

 

Θρίλερ σε εξέλιξη σε τριώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά

Θρίλερ σε εξέλιξη σε τριώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά

Τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο σπίτι της, ενώ δίπλα της βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της. Τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ στο σπίτι βρίσκεται και το μωρό του ζευγαριού.

Τα κίνητρα των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ύστερα από κλήσεις των γειτόνων, με την Άμεση Δράση να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο, ενώ επί τόπου βρίσκεται και κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών και μεταβαίνει και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε κρεμασμένος σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά από ένα παράθυρο. Έδεσαν τον σύζυγο και στη συνέχεια δολοφόνησαν την γυναίκα.

Σύμφωνα με το το ΟΡΕΝ γείτονες τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση, στα οποία κατήγγειλαν ότι άκουγαν φωνές από το συγκεκριμένο σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και εντόπισαν την νεκρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι στραγγαλισμένη, τον σύζυγό της δεμένο σε μία καρέκλα και το μωρό της οικογένειας να κλαίει στο κρεβάτι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *