Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ- ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στην Κηφισιά.

Ο νεοσύστατος δημοτικός συνδυασμός «Κοινωνία Παρούσα» δημοσιοποίησε την ιδρυτική του διακήρυξη και παρουσίασε τις θέσεις και τις αρχές του καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

Μεταξύ άλλων, στο κείμενο της Ιδρυτικής Διακήρυξης του συνδυασμού αναφέρεται πως “μαζί βιώσαμε, η μεγάλη πλειοψηφία από εμάς, επώδυνα και ανατρεπτικά για τη ζωή μας τη δεκάχρονη κρίση που προκάλεσε η χρεοκοπία της χώρας. Βιώσαμε τα συμπτώματα της νέας φτώχειας, του κατακερματισμού του κοινωνικού ιστού, την ανεργία των νέων και των μακροχρόνιων μεσήλικων ανέργων.

Πλέον όλες και όλοι αισθανόμαστε ότι τα δύσκολα είναι πίσω. Έχουμε νέες προσδοκίες και μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα στην επούλωση των τραυμάτων στο σώμα της κοινωνίας, στην πραγματική οικονομία, στο εισόδημα και στη ζωή των κοινωνικά μεσαίων και ασθενέστερων που υπέστησαν τις πιο βαριές συνέπειες.

Όλοι και όλες, εμείς θέλουμε να συναποτελούμε μία κοινωνία παρούσα στα δρώμενα της πόλης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, δεν πρέπει να αφεθεί να είναι υπόθεση των ειδικών, όσων προέρχονται από τοπικά πολιτικά τζάκια ή από ομάδες ισχυρών συμφερόντων”.

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11:00 στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *