Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ “ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ” ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΑΨΑΛΗΣ

Με επιτυχία έγινε η Ετήσια Χοροεσπερίδα και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ”, στο κέντρο «Μαγγίνας» στα Μελίσσια.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό του έστειλε μηνύματα ευθύνης και πατριωτισμού και ανέδειξε την αναγκαιότητα να στηρίζουμε τις ρίζες του Έθνους μας. Επεσήμανε ότι “στην πόλη των Μικρασιατών και των Ποντίων, τα Μελίσσια, είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά να ανοίγουμε την καινούρια χρονιά με ευχές για μια πατρίδα αντάξια με τις ρίζες της αρχαίας Ιωνίας που αντιπροσωπεύει”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο επιχειρηματίας και χορηγός της Εκδήλωσης κος Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Ηλίας Τσουχνικάς, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Παναγιώτης Μούστρης και Λευτέρης Κοντουλάκος αντίστοιχα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σάββας Βορέας, Άγγελος Παλαιοδήμος,  Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Μιχαλέλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Βορέας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κος Γιάννης Ζούνης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Μαίρη Δούκα, Ρένα Βλάχου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Σταύρος Λεμπετσόγλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *