Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

“Δεν θα το επιτρέψουμε. Πρόκειται για κλινική και όχι για δομή φιλοξενίας”

 “Θα είμαστε εξίσου μαχητικοί & αποτελεσματικοί όπως στην περίπτωση της πτέρυγας Μπόμπολα”
Με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με ιδιωτική κλινική του Δήμου Πεντέλης που βρίσκεται σε συζητήσεις με ΜΚΟ για τη μεταφορά μεταναστών στο Δήμο μας, η  Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, επικοινώνησε με την κλινική προκειμένου να διαπιστώσει τη βασιμότητα της πληροφορίας και ο συνομιλητής της πράγματι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό.
Η Δήμαρχος ενημέρωσε τον συνομιλητή της ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος, δεν έχει τη νόμιμη χρήση, μιας και πρόκειται για κλινική και όχι για δομή φιλοξενίας και ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος θα εφαρμόσει τον νόμο και δεν θα επιτρέψει να γίνουν τέτοιες κινήσεις με προχειρότητα, έλλειψη προετοιμασίας και σκόπιμη αποφυγή συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
«To μεταναστευτικό, είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα για να αντιμετωπίζεται με σπασμωδικούς χειρισμούς. Όσο λοιπόν γίνεται αυτό, εμείς θα είμαστε σφόδρα αντίθετοι και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Η δημοτική αρχή καθησυχάζει τους πολίτες ότι δεν θα αφήσει να λειτουργήσουν hot spot στο Δήμο. Όπως αποτελεσματικά, γρήγορα και με επιχειρήματα κινηθήκαμε στην περίπτωση της πτέρυγας Μπόμπολα, με την ίδια αποτελεσματικότητα θα λειτουργήσουμε και στην περίπτωση αυτή» τονίζει η Δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *