Η ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

agrypnia-metoxi_19

Με την τέλεση ιεράς αγρυπνίας και σε εορταστική ατμόσφαιρα, τίμησαν τα ονομαστήρια της γερόντισσας Στυλιανής της μονής Νταού στην Πεντέλη η αδελφότητα, οι πιστοί και αρκετοί ιερείς.

Ιερείς από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και από άλλες περιοχές συμμετείχαν στον πανηγυρικό εσπερινό και την αγρυπνία προς τιμήν των ονομαστηρίων της ηγουμένης μοναχής Στυλιανής.

Γεμάτος ο ναός από νωρίς με πιστούς από διάφορες περιοχές της Αττικής για να γιορτάσουν και να ευχηθούν από κοντά τα χρόνια πολλά στην αγαπητή σε όλους γερόντισσα.

agrypnia-metoxi_9

Ο αρχιμανδρίτης Νικόλαος Κατσαφαρόπουλος, στο τέλος της αγρυπνίας, μίλησε με λόγια αγάπης για την Ηγουμένη αλλά και το μοναστήρι που τόσα χρόνια κρατάει πλήθος ψυχών στην αγκαλιά του, που έρχονται καθημερινά για να ξεκουράσουν τις όποιες δυσκολίες τους.

«Ερχόμαστε εδώ στην μονή για να νιώσουμε την αγάπη και την πνευματική ηρεμία που απλόχερα προσφέρετε ως αδελφότητα», τόνισε ο π. Νικόλαος και ευχήθηκε εκ μέρους όλων  στη γερόντισσα «να είστε στερεωμένη και να φτάσετε στα όρια της αγιότητας».

ΠΗΓΗ: orthodoxia.info

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *