ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΑΨΑΛΗ: “ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ”

“ΠΡΟΣ

Το Ταχυδρομείο Πεντέλης, Τους δημότες και κατοίκους των Δημοτικών  Κοινοτήτων Πεντέλης,  Νέας Πεντέλης και Οικισμού Ντραφίου

ΚΟΙΝ. :  – Γραφείο Πρωθυπουργού κου Αλέξη Τσίπρα

-Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

κο Νίκο Παππά

– Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου

– Πρόεδρο ΕΛΤΑ κα Ευφροσύνη Σταυράκη

– Κεντρική Υπηρεσία  Δ/νση Δικτύου Λιανικής

και Εξυπηρέτησης Πελατών

–  Περιφερειακή Δ/νση Δικτύου  Λιανικής Αττικής

κο Γεώργιο Ταμπακόπουλο

– Τομεακή Διευθύντρια Χαλανδρίου κα  Ελένη Κονοφάου

–   Ταχυδρομείο Βριλησσίων

–  Ιστοσελίδες Δήμου Πεντέλης και  Δημάρχου Πεντέλης

Σας γνωρίζουμε ότι σε συνέχεια των (α) και (β) σχετικών με τα οποία ο Δήμαρχος Πεντέλης επεσήμανε προς τον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κο Νίκο Παππά με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό κο Αλέξη Τσίπρα την αναγκαιότητα συνέχισης λειτουργίας του Ταχυδρομείου θέματος,  εκδόθηκε το (γ) σχετικό  (συνημμένο 3) σύμφωνα με το οποίο «στην παρούσα χρονική περίοδο,  δεν έχει ληφθεί απόφαση για αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Πεντέλης, το οποίο συνεχίζει να παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες».

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος  Στεργίου-Καψάλης”

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 1

ΘΕΜΑ: Κλείσιμο Ταχυδρομείου  Πεντέλης

ΣΧΕΤ. : Το με αρ. πρωτ. 12879/16-6-2017 έγγραφο του Δημάρχου Πεντέλης

Κύριε Υπουργέ,

Σας γνωρίζουμε ότι με το σχετικό σας υποβάλλαμε συνημμένα πίνακα με διακόσιες τριάντα τέσσερις ( 234) υπογραφές κατοίκων της πόλης μας που  αντιτίθενται στην φερόμενη ως απόφασή σας για κλείσιμο του Ταχυδρομείου Πεντέλης. Σας υποβάλλουμε νέους πίνακες  με εξακόσιες πενήντα εννέα (659) νέες υπογραφές  κατοίκων που φτάνουν πια τις οκτακόσιες ενενήντα τρεις (893) και οι κάτοικοι συνεχίζουν να μαζεύουν υπογραφές.

Αναμένουμε τις αποφάσεις σας και σας διαβεβαιώνουμε ξανά ότι είμαστε στη διάθεσή σας για συνεργασία και υποβοήθηση του έργου σας ώστε να μην ισχύσεις αυτή η λάθος απόφαση.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 2

Κύριε Υπουργέ,

η  φερόμενη ως απόφασή σας να  κλείσετε  το Ταχυδρομείο Πεντέλης  που  στεγάζεται  στην Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης  έχει προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση στους κατοίκους δημότες  των περιοχών των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και του οικισμού Ντράφι που αυτό εξυπηρετεί.

Το Ταχυδρομείο Πεντέλης λειτουργεί επί τριανταετία περίπου στο παλαιό Δημαρχείο της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης με συνεχή ροή πελατών, δεν επιβαρύνει τους κατοίκους με έξοδα και χρόνο μετακίνησης στα Βριλήσσια ή το Χαλάνδρι και δεν επιφορτίζει τις πόλεις και τα ταχυδρομεία Βριλησσίων και Χαλανδρίου.

Παρακαλούμε κε Υπουργέ άμεσα να ανακαλέσετε την απόφασή σας που μόνο προβλήματα δημιουργεί στις κοινωνίες του Δήμου μας και που προφανώς πήρατε από λάθος εισηγήσεις. Καλό είναι στις αποφάσεις σας για τις κοινωνίες να ερωτάται και ο αρμόδιος Ο.Τ.Α και να  λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις των τοπικών κοινωνιών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για συνεργασία και υποβοήθηση του έργου σας ώστε να μην ισχύσεις αυτή η λάθος απόφαση.

 

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *