ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ το γκλομπ που άφησε πίσω του ο δράστης και το υλικό από τις κάμερες

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ το γκλομπ που άφησε πίσω του ο δράστης και το υλικό από τις κάμερες

Το υλικό από τις κάμερες και το γκλομπ που άφησε στο πάρκινγκ του μετρό Χαλανδρίου ο θηριώδης άνδρας που, το βράδυ της Τετάρτης, επιτέθηκε στον σύμβουλο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να ριχτεί φως στην περίεργη υπόθεση.

Ο σύμβουλος του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πρώην διευθύνων σύμβουλος της AGB, ο οποίος συμμετέχει και στην επιτροπή για την αθλητική βία, δέχτηκε την επίθεση το βράδυ της Τετάρτης, την στιγμή που πλησίαζε το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στο μετρό Χαλανδρίου. Ο θηριώδης άνδρας που, προφανώς, τον παρακολουθούσε, του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με ένα γκλομπ και, όταν ο σύμβουλος του υπουργού έβαλε την τσάντα του μπροστά, για να προφυλαχθεί, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά στα δάχτυλα των χεριών.

Οι πληροφορίες λένε ότι αμύνθηκε, ανταπέδωσε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή, αφήνοντας μάλιστα το γκλομπ στο σημείο. Το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξέταση του γκλομπ, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με απρόκλητη επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου, από άγνωστο δράστη, ο οποίος του προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματός του.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *