ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ- ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Την 32η Εορταστική δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Η 32η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο πάρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή με την Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 50 παραγωγοί με πάνω από150 προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν ελεγχθεί και προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης.

Στη συγκεκριμένη εορταστική δράση, την τιμητική τους θα έχουν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά εδέσματα. Μεταξύ άλλων, θα προσφερθούν ξηροί καρποί, κάστανα, μανιτάρια, ρόδια, καθώς και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αγουρέλαιο φετινής παραγωγής.

Για να δείτε τα προϊόντα που θα διατίθενται και τις τιμές τους ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *