ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ

Την έμπρακτη στήριξή του παρείχε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συμπολίτες κατά τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Ιουλίου 2017 (απ. 259/ 17) για την προστασία από τυχόν πλειστηριασμό κύριας κατοικίας, με εισήγηση του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

“Εκ μέρους της Διοίκησης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο Προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Γρέγος μετέβησαν στο Ειρηνοδικείο,   εκφράζοντας δια της παρουσίας τους πλήρη υποστήριξη στους συμπολίτες μας, ενώ ο κ. Γαρδέλης διάβασε και παρέδωσε αρμοδίως το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης «στο Δήμο Αμαρουσίου είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας, ώστε κανένας να μην κινδυνεύσει να χάσει την πρώτη του κατοικία, παρεμβαίνοντας δυναμικά στις προβλεπόμενες διαδικασίες.»

Παρόντες επίσης ήταν εκ μέρους της μείζονος μειοψηφίας ο κ. Πέτρος Κούκουζας και εκ μέρους της ελάσσονος ο κ. Αθανάσιος Φωτόπουλος”.

Σημείωση από www.rematia.g: 

Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε, προκειμένου να ξέρουν οι αναγνώστες μας, ότι τελικά ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *