ΕΜΒΟΛΙΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Νέο περιστατικό με σκηνοθετημένο τροχαίο με σκοπό τη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Κηφισιάς.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν -σύμφωνα με πληροφορίες- δύο άτομα, «εμβόλισε» ένα άλλο αυτοκίνητο, την ώρα που και τα δύο κινούνταν στην εθνική οδό, στο ύψος της Κηφισιάς.

Οι οδηγοί βγήκαν στη δεξιά πλευρά του δρόμου και τότε οι δράστες επιτέθηκαν στον ανυποψίαστο οδηγό του «εμβολισμένου» αυτοκινήτου, τον οποίο και ακινητοποίησαν.

Αφού του πήραν όσα χρήματα είχε πάνω του, αλλά και το κινητό τηλέφωνό του, μπήκαν στο όχημά τους και έφυγαν με ταχύτητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό, τόσο εντός όσο και εκτός Αττικής.

Πριν από μερικές εβδομάδες, αστυνομικοί είχαν συλλάβει τρία άτομα στη δυτική Αττική, που λήστευαν οδηγούς με τον ίδιο τρόπο, σκηνοθετώντας τροχαία.

Αυτή δεν είναι η μόνο μέθοδος που χρησιμοποιούν οι δράστες που θέλουν να ληστέψουν οδηγούς αυτοκινήτων. Στην επαρχία δεν είναι σπάνια τα περιστατικά, όπου οδηγοί αναγκάζονται να σταματήσουν λόγω εμποδίων (πχ. κλαδιών στον δρόμο) και τότε οι δράστες, που είναι κρυμμένοι, πετάγονται στον δρόμο και τους ληστεύουν.

Πριν δύο εβδομάδες, είχε γίνει ανάλογη επίθεση έξω από το Αίγιο, στον δρόμο προς Άγιο Κωνσταντίνο, όταν Ρομά πέταξαν πέτρες σε οδηγό αυτοκινήτου. Όταν ο οδηγός σταμάτησε και κατέβηκε να δει τι έχει συμβεί, οι Ρομά «πετάχτηκαν» στον δρόμο και πήραν από το αυτοκίνητο το πορτοφόλι του.

ΠΗΓΗ: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *