Εκατοντάδες κόσμου στην αγορά αγροτικών προϊόντων, στο ΟΑΚΑ

Εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και από άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου πραγματοποίησαν τις αγορές  τους, ενόψει των εορτών του Πάσχα, στην 28η Εορταστική Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου

Εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και από άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου πραγματοποίησαν τις αγορές  τους, ενόψει των εορτών του Πάσχα, στην 28η Εορταστική Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου, στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή τω Βαΐων, από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, με τη συμμετοχή 54 παραγωγών από όλη την Ελλάδα, που διέθεσαν όλα τα είδη για το πασχαλινό τραπέζι, αλλά και προϊόντα για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ιδιαίτερα, την τιμητική τους είχαν τα κόκκινα αυγά, τα τσουρέκια, τα σπιτικά κοκορετσάκια, το κρασί και τα κάρβουνα για το ψήσιμο του οβελία, αλλά και τα όσπρια.

Με υποδειγματική οργάνωση και τάξη, υπό την οργανωτική ευθύνη του κου Παντελή Τσιτσιμπάση και τη σημαντική συμβολή του προσωπικού των Εξωτερικών Συνεργείων και των Εθελοντών, οι καταναλωτές έκαναν τις αγορές τους, εκφράζοντας  την ικανοποίησή τους για την ποικιλία, την ποιότητα και την τιμή προϊόντων.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον καθένα από τους παραγωγούς για την ευγενική χορηγία των πασχαλινών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στο Πασχαλινό Τραπέζι, με προσκεκλημένους όλους τους πολίτες, στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου, ανήμερα το Πάσχα.

Στην 28η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη και Πέτρος Κόνιαρης.

Το επόμενο ραντεβού για την 29η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων  είναι  την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *