ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Με ένα τρίπτυχο εκδηλώσεων πολιτισμού, υγείας και ευεξίας, που θα πραγματοποιηθούν από Πέμπτη 8 Μαρτίου έως Σάββατο 10 Μαρτίου γιορτάζει το Μαρούσι στις 8 Μαρτίου την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Το τριήμερο αφιέρωμα ανοίγει η αυτοβιογραφική θεατρική παράσταση «Κόκκινη μνήμη» της Πολύνας Γκιωνάκη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στις 9 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207, Μαρούσι).

Με ένα τρίπτυχο εκδηλώσεων πολιτισμού, υγείας και ευεξίας, που θα πραγματοποιηθούν από Πέμπτη 8 Μαρτίου έως Σάββατο 10 Μαρτίου γιορτάζει το Μαρούσι στις 8 Μαρτίου την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Συντελεστές παράστασης: Ερμηνεία: Πολύνα Γκιωνάκη, Σκηνοθεσία – Διδασκαλία – Μουσική επιμέλεια – Βίντεο: Γιάννης Βαμβακάς, Κοστούμια: Λουκία, Εικαστική Επιμέλεια: Κώστας Ευαγγελάτος, Σκηνικά : Γιώργος Μαλτέζος, Φωτισμοί: Γιάννης Βαμβακάς, Μακιγιάζ: Άννα Μαυρομάτη, Μοντάζ Video: Μιχάλης Τζαρής, Φωτογράφιση: Πηνελόπη Μασούρη.

Την επόμενη ημέρα του αφιερώματος, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) θα φιλοξενηθεί Ημερίδα με θέμα: «Η Υγεία της Γυναίκας».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:
Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας
Χρήστος Παπασιδέρης, Αγγειοχειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Γιώργος Κολλιόπουλος, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Επιμελητής Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου»
Δημήτρης Δανιάς, Οικογενειακός Σύμβουλος

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Αμαρουσίου θα προσφέρει δωρεάν ιατρικό – διαγνωστικό έλεγχο από τους ιατρούς ομιλητές σε όλες τις γυναίκες που θα παραβρεθούν στην ομιλία.

Το αφιέρωμα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 11 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασιλίσσης Όλγας 12, Σταθμός Η.Σ.Α.Π) με το ανοικτό πρόγραμμα γυμναστικής «ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ με την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή».

Η Ολυμπιονίκης και γυμνάστρια Πηγή Δεβετζή θα γυμνάσει και θα δώσει συμβουλές στις συμμετέχουσες με στόχο την Υγεία και την Ευεξία της Σύγχρονης Γυναίκας.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο του Δημαρχείου 2132038000.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *