ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 46χρονου αρχιμανδρίτη Ιερόθεου Καμίτση, ιερέα του ναού του Αγίου Γεωργίου, στην Πεντέλη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 13-2-2017, στο σπίτι του στον Γέρακα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας και όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί διάφορα αντικείμενα, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και την ενδελεχή συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστες είναι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28 και 33 ετών.

Περαιτέρω και μετά από αναζήτηση, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγαν στο Πακιστάν.

Η σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και Διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.

Επιπρόσθετα υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δραστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *