ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανακατασκευής του τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από την Ανδρούτσου έως και τη Σαμοθράκης, στη Νέα Ερυθραία.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανακατασκευής του τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από την Ανδρούτσου έως και τη Σαμοθράκης, στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Κηφισιάς:

“Μετά από εκτεταμένες παρεμβάσεις (από τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου και ιδιαίτερα από το Οικοδομικό και Ασφαλτικό Συνεργείο), λόγω μεγάλης φθοράς από τη συγκράτηση τεράστιου όγκου ομβρίων υδάτων, σε όλο το πλάτος και μήκος του τμήματος αυτού, το οδόστρωμα αποκαταστάθηκε πλήρως, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας τα οποία ζητήθηκαν με συγκεκριμένη πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου.

Το Σάββατο 09/03/19 δόθηκε σε λειτουργία το συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Αντιστάσεως.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα ανακουφίσει τις γύρω γειτονιές, οι οποίες για κάποιο διάστημα λόγω της παράκαμψης μέσω της στενής οδού Πριήνης είχαν επιβαρυνθεί με κυκλοφοριακό φόρτο.

Η ανακατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως εξομάλυνε μεν την κυκλοφορία, απαιτεί ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους των οδηγών, δεδομένου ότι στο συγκεκριμένο τμήμα βρίσκεται η
είσοδος και η έξοδος του πλήρως ανακαινισμένου πάρκου Παπανδρέου.

Το πάρκο είναι χώρος τεράστιας καθημερινής επισκεψιμότητας και ιδιαίτερα από οικογένειες και παιδιά.
Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους και τους κανονισμούς της κυκλοφορίας, ώστε να απολαμβάνουμε και το περιβάλλον αλλά και την οδική ασφάλεια που μπορεί να παρέχει η Κηφισιά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *