ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΣΑΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ

Διάρρηξη σε σπίτι με τραυματισμό αστυνομικού σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Χαλάνδρι.

 

Δύο άτομα αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι 1ου ορόφου στην οδό Χρυσανθέμων, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Ο 40χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε γεγονός που διευκόλυνε τους κακοποιούς να ερευνήσουν το διαμέρισμα ανενόχλητοι.

Ένας αστυνομικός γείτονας του θύματος άκουσε θόρυβο και λίγο αργότερα είδε τους δράστες στο μπαλκόνι. Τους έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα οι δύο κακοποιοί να πηδήξουν από το μπαλκόνι στην αυλή της πολυκατοικίας. Έφυγαν τρέχοντας και σε μικρή απόσταση επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους.

Ο 32χρονος αστυνομικός τους ακολούθησε με την μηχανή του και τους καταδίωκε στα στενά του Χαλανδρίου. Ο οδηγός του οχήματος για να αποφύγει την σύλληψη εμβόλισε την μοτοσικλέτα του αστυνομικού, ο οποίος έχασε τον έλεγχο και σύρθηκε στο οδόστρωμα.

Οι τρεις δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο αστυνομικός παρέμεινε τραυματισμένος στο δρόμο. Όταν έφτασαν συνάδελφοι του στο σημείο πονούσε στην ωμοπλάτη και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει οπτικό υλικό με τους τρεις κακοποιούς από τα Δυτικά Προάστια, και ίσως σύντομα βρεθεί στα ίχνη τους.

ΠΗΓΗ: police-voice.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *