ΔΕΚΑ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Συνάντηση γνωριμίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους 10 νέους εργαζόμενους που θα στελεχώσουν τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, της Αντιπροέδρου Κατερίνας Ιωάννου και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γεώργιου Διδασκάλου.

Οι 8 από τους νέους εργαζόμενοι ( 2 μάγειροι, 3 βρεφονηπιοκόμοι και 3 καθαριότητας ) θα εργασθούν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Επίσης, ένας φαρμακοποιός και μία κοινωνική λειτουργός θα ενισχύσουν τη δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου, το οποίο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως  Παρασκευή 09:00 π.μ. – 17:00μ.μ.

Η δράση χρηματοδοτείται κατά την προγραμματική περίοδο 2014 -2020 από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής και πιο συγκεκριμένα από το θεματικό στόχο (ΘΑ) 9 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε μορφής διακρίσεων».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου, ζητώντας τους να αντιληφθούν την εργασία τους ως λειτούργημα, καθώς υπηρετούν ευαίσθητες κοινωνικές δομές, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, με ευαισθησία και συνέπεια.

Επίσης, τους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο νέο ξεκίνημά τους η Διοίκηση του Δήμου και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται δίπλα τους, ώστε όλοι μαζί, με συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικό συντονισμό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ποιότητας στα παιδιά και στους συμπολίτες μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *