ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

Μία σημαντική διάκριση έλαβε ο Δήμος Κηφισιάς στο πλαίσιο του θεσμού των Βραβείων Bravo για τις Κοινωνικές του δομές.

Μία σημαντική διάκριση έλαβε ο Δήμος Κηφισιάς στο πλαίσιο του θεσμού των Βραβείων Bravo για τις Κοινωνικές του δομές.

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς έθεσε υποψηφιότητα στην κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ & με τίτλο προγράμματος:” Κοινωνικές Δομές της ” Κοινωνικής Μέριμνας” Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Κηφισιάς ” και κατόπιν ψηφοφορίας, βραβεύτηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στην ετήσια εκδήλωση του BRAVO 2019, που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τη διάκριση παρέλαβε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή.

Στην πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος μας παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι κοινωνικές δράσεις και δομές του Νομικού Προσώπου (Δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο, δύο Δημοτικά Πολυϊατρεία, Κοινωνικά Συσσίτια, Κοινωνική Ιματιοθήκη Ν. Ερυθραίας & το Παλαιοβιβλιοπωλείο της Αγάπης).

Ο θεσμός BRAVO 2019, αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους Οργανισμούς αυτούς,που συμβάλλουν στη δημιουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ.’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *