Αυτή είναι η Επιτροπή Σχεδιασμού για τις εκλογές που συγκρότησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος

Την πρότασή του για τη συγκρότηση Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 - ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ, κ. Άγγελος Παλαιοδήμος στην κλειστή σύσκεψη της Κεντρική Επιτροπής που έλαβε χώρα την Τετάρτη 19/10/2022 στη Νέα Πεντέλη η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Την πρότασή του για τη συγκρότηση Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ, κ. Άγγελος Παλαιοδήμος στην κλειστή σύσκεψη της Κεντρική Επιτροπής που έλαβε χώρα την Τετάρτη 19/10/2022 στη Νέα Πεντέλη η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Η Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού θα λειτουργεί συμβουλευτικά υποστηρίζοντας το συνδυασμό και τον υποψήφιο Δήμαρχο Άγγελο Παλαιοδήμο σε σχέση με το σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής τους. Αποτελεί ένα συλλογικό όργανο, το οποίο θα έχει ως έργο του τη διατύπωση και επεξεργασία εναλλακτικών θέσεων και δράσεων, στη βάση της επιστημονικής τεκμηρίωσης, της προώθησης σύγχρονων καλών πρακτικών και της ευθυγράμμισής τους με το όραμα του συνδυασμού για μια πράσινη, έξυπνη και δημοκρατική πόλη για όλους.

Για την επίτευξη του στόχου της η ομάδα είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένους επιστήμονες και έμπειρους επαγγελματίες που θα συμμετέχουν στο συλλογικό όργανο εθελοντικά.

Μέλη της επιτροπής

  1. ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Οικονομολόγος (ΑΣΟΕΕ), Phd Οικονομικών Επιστημών, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Εισηγμένων Εταιρειών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

  2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Οικονομολόγος (ΑΣΟΕΕ), MSc in Finance & Investments, Οικονομικός Αναλυτής στην Ernst & Young

  3. ΔΡΥΜΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Οικονομολόγος (ΑΣΟΕΕ), MSc Δημόσια Πολιτική και Δημόσια Διοίκηση, MSc Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά, MSc Διοίκηση Επιχειρήσεων,

  4. ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ: Οικονομολόγος (ΑΣΟΕΕ). Πρώην Διευθύντρια ΔΟΥ Αγ. Παρασκευής

  5. ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΛΕΝΑ: Αρχαιολόγος – Νομισματολόγος Προϊσταμένη Αυτοτελούς τμήματος Νομοθετικού Έργου και Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, τ. Προϊσταμένη τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Απόφοιτη Εθνικής Σχολής Ασφάλειας, Απόφοιτη Σχολής Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης.

  6. ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Δικηγόρος (ΕΚΠΑ), MSc στο Ναυτικό Δίκαιο, τ. Πρόεδρος ΝΑΤ, πρώην Διπλωμάτης

  7. ΟΣΤΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, τ. Διευθυντής Άμεσης Δράσης Αττικής

  8. ΡΕΚΟΥΝΙΩΤΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μηχανολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ) – Εμπορικός Αντιπρόσωπος Γερμανικής Βιομηχανίας

  9. ΡΟΥΣΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Ψυχολόγος/Ψυχαναλύτρια, MSc Κλινική Ψυχοθεραπεία (ΕΚΠΑ), Phd(c) Πάντειο Πανεπιστήμιο

  10. ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, τ. Αστυνομικός Διευθυντής Β/Α Αττικής

  11. ΣΓΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Μηχανολόγος & Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

  12. ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Υποναύαρχος ε.α. τ. Διοικητής Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής

  13. ΤΣΟΤΣΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

  14. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Επιχειρηματίας, Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιά – Τμήμα Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής, M.Sc.Finance and Investments

Τον συντονισμό της Επιτροπής θα αναλάβει ο κ. Βασίλης Δρυμούρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *