ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ

Η Ακαδημία Γονέων  και τη φετινή χρονιά συνεχίζει τη δράση της στο Μαρούσι με δίωρες μηνιαίες συναντήσεις που θα γίνονται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Βασ. Σοφίας & Δημ.Μόσχα) υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων” περιλαμβάνει  δίωρες μηνιαίες συναντήσεις για γονείς, χωρίς χρέωση, σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος από το χώρο της Υγείας.

Οργανωτική Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα Χριστίνα Γαλανοπούλου, Υπεύθυνη Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς –Συντονίστρια ΕΔΔΥΠΠΥ-Υγείας –Άθλησης  Δήμου Αμαρουσίου-Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής σχετικά με το θέμα αυτό .

Eπιστημονική υπεύθυνος του εγχειρήματος και διοργανώτρια είναι η κα Αρτεμις Τσιτσικα. Επίκ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής, Επιστημονική Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού.

1η Συνάντηση: 13/10/2017 ημέρα Παρασκευή, με θέμα:

Γενικά για την Εφηβεία.

Άρτεμις Τσίτσικα

Η μορφή διεξαγωγής του προγράμματος θα είναι βιωματική σε κάθε συνάντηση συνδυασμένη με μία θεωρητική διάλεξη.

Επίσης, προσφέρεται ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

Για πληροφορίες συμμετοχής: Επικοινωνία: 80011 80015 (χωρίς χρέωση), email: info@youth-health.gr. info@youth-life.gr, info@youth-med.gr

cgalanopoulou@maroussi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *