Άγγελος Παλαιοδήμος: Γιατί κατεβαίνω ξανά Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης

Ανοικτή Επιστολή Άγγελου Παλαιοδήμου  Γιατί κατεβαίνω ξανά Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης

Ανοικτή Επιστολή Άγγελου Παλαιοδήμου

Γιατί κατεβαίνω ξανά Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης

Αγαπητή Συµπολίτισσα, αγαπητέ Συµπολίτη

Τέσσερα χρόνια πριν, το 2019, µε µια νέα οµάδα συνεργατών δηµιουργήσαµε έναν νέο δηµοτικό συνδυασµό, µε ανθρώπους που είχαµε και έχουµε κοινό όραµα και µοιραζόµαστε τις ίδιες ηθικές και αυτοδιοικητικές αρχές.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ για την πόλη µας, για τη δεκαετία του 2020, συµπυκνώθηκε στο όνοµα του νέου συνδυασµού “ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 – ΠΡΑΣΙΝΗ, ΕΞΥΠΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ”! Μια πόλη με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΑΣΙΝΗ, στην οποία η προστασία του Περιβάλλοντος, η χρήση των ανανεώσιµων πηγών ενέργειας και η εξοικονόµηση ενέργειας θα έχουν πρωταρχικό ρόλο. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΞΥΠΝΗ, η οποία θα υιοθετεί τις Νέες Τεχνολογίες σε όλους τους τοµείς λειτουργίας της και θα τις αξιοποιεί προς όφελος όσων ζουν και εργάζονται σε αυτήν.ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, χωρίς αποκλεισµούς, που θα δίνει φωνή σε κάθε Πολίτη, θα τον ωθεί να συµµετέχει στα κοινά, µε γνώµονα το καλό της πόλης και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό µας.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ πάνω στις οποίες στηριχτήκαµε είναι ότι αυτό το νέο σχήµα που δηµιουργήθηκε θα είναι µία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ & ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Όλοι όσοι συµµετέχουµε στη δηµοτική µας παράταξη έχουµε αποδεχτεί ότι:

  • Δεν έχουµε καµία εξάρτηση από συµφέροντα
  • Ψηφίζουµε αλλά δεν προάγουµε κόµµατα
  • Κανένας δεν κινεί τα νήµατα πίσω από εµάς
  • Αντιστεκόµαστε σε πολιτικές κοµµάτων που βλάπτουν το συµφέρον της πόλης και της αυτοδιοίκησης.

Σε αυτή την πορεία, ενώσαµε δυνάµεις και µε άλλες οµάδες. Δώσαµε έναν τιτάνιο αγώνα λίγων µηνών, και δηµιουργήσαµε, κατά γενική οµολογία, το ποιοτικότερο ψηφοδέλτιο και καταθέσαµε το καλύτερο πρόγραµµα. Το αποτέλεσµα των δηµοτικών εκλογών του 2019 µας δικαίωσε, καθώς οι συµπολίτες που µας τίµησαν µε την ψήφο τους, είδαν σε εµάς το νέο, το διαφορετικό, το εναλλακτικό και µας τοποθέτησαν στην 3η θέση των εκλογών, ανάµεσα σε επτά (7) δηµοτικές παρατάξεις, δίνοντας µας αυτόµατα ρυθµιστικό ρόλο στην διακυβέρνηση αυτού του τόπου και µήνυµα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τέσσερα χρόνια µετά, η οµάδα µας διευρυµένη και ανανεωµένη σε Στελεχιακό Δυναµικό, πλουσιότερη σε Αυτοδιοικητική Εµπειρία και ταυτόχρονα πιστή στο όραµα και τις αξίες της, θα είναι παρούσα στη διεκδίκηση της διακυβέρνησης της πόλης µας, προσφέροντας ολοκληρωµένη πρόταση για τους Μελισσιώτες, Νεοπεντελιώτες και Πεντελιώτες της Πεντέλης του αύριο.

Στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 8 Οκτωβρίου 2023 ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΑΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΑΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, γιατί η ανεξαρτησία είναι µια υπεύθυνη πολιτική επιλογή και όχι µια γενική, αφηρηµένη και α-πολιτική στάση. Μόνη µας έννοια είναι οι πραγµατικές ανάγκες της πόλης και όχι οι κοµµατικές σκοπιµότητες. Θέλουµε να ασχολούµαστε µε τα προβλήµατα των πολιτών και όχι µε κοµµατικά ζητήµατα και συµφέροντα.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΑΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ γιατί ποτέ δεν αντιµετώπισα κανέναν Πολίτη ανάλογα µε την κοµµατική του τοποθέτηση. Ποτέ µου δεν δίστασα να συγκρουστώ και να σταθώ απέναντι σε απρόσφορες νοοτροπίες και πολιτικές. Για τον Συνδυασµό µας, η Αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν ζωτικό χώρο της πολιτικής ζωής, εντελώς ανεξάρτητο από την κεντρική πολιτική σκηνή. Όσοι συµµετέχουν στην αυτοδιοίκηση πρέπει να έχουν Αυτοδιοικητικό DNA, ώστε να µπορούν µε θάρρος να στέκονται απέναντι σε οτιδήποτε βλάπτει τα συµφέροντα του θεσµού, της πόλης και των κατοίκων.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΑΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ γιατί προσδοκώ να αξιοποιήσω την ενεργό συµµετοχή του κάθε πολίτη στα προβλήµατα του τόπου. Οι Δήµοι δεν είναι µόνο διοικητικοί οργανισµοί. Είναι και πολιτικοί οργανισµοί, µε τους πολίτες να ευαισθητοποιούνται για τα προβλήµατα της πόλης και να συµµετέχουν στις λύσεις τους. Ως επικεφαλής της οµάδας µας, δεσµεύοµαι ότι θα προσπαθήσουµε ΜΑΖΙ και µε όλες µας τις δυνάµεις:

  • Να κάνουµε κάθε κάτοικο πρώτα Πολίτη και µετά Δηµότη.
  • Να δώσουµε λύση και Βήµα σε όλους όσους απεχθάνονται τον ωχαδελφισµό, τη µοιρολατρία και αναζητούν την ανάληψη υπευθυνότητας.
  • Να ανανεώσουµε το πολιτικό προσωπικό της πόλης µας µε νέους, όχι µόνο σε ηλικία, ανθρώπους. Με συµπολίτες µας που είναι έτοιµοι να προσφέρουν! Επειδή έχουν τη θέληση, τη γνώση και τη δύναµη! Επειδή θέλουν, γνωρίζουν και µπορούν!
  • Να σταµατήσουµε την πελατειακή λογική και την αποσπασµατική επίλυση προβληµάτων.
  • Να καταδείξουµε ότι το παλιό έκανε το κύκλο του και ήρθε η ώρα σύγχρονες και δηµιουργικότερες δυνάµεις να πάρουν τη θέση του.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΑΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ επικεφαλής µιας Ανεξάρτητης, Ακοµµάτιστης και Ακηδεµόνευτης Δηµοτικής Παράταξης που πρεσβεύει τη συµπερίληψη και αντιπροσωπεύει όλους τους πολιτικούς χώρους του δηµοκρατικού τόξου! Όλες τις ηλικίες, όλες τις διαφορετικές κοινωνικές οµάδες και όλες τις γειτονιές των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΑΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ επειδή πιστεύω στην αυτονοµία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην εξέλιξη της σε Τοπική Διακυβέρνηση! Γιατί θέλω να εκπροσωπώ τα συµφέροντα των Μελισσιωτών, των Νεοπεντελιωτών και των Πεντελιωτών και όχι του οποιουδήποτε κόµµατος. Γιατί θέλω να λογοδοτώ µόνο στους δηµότες και πολίτες του Δήµου!

Για όλους αυτούς τους λόγους, βασισµένος στην πίστη και θέληση της Οµάδας µας, τον πλουραλισµό του άξιου Στελεχιακού µας Δυναµικού, πήρα την απόφαση να κατέβω ΞΑΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *