ONLINE BAZAAR ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Online Bazaar έχουν οργανώσει οι ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:

“Για όλους τους φίλους μας που δεν μπορούν να έρθουν στα bazaars που διοργανώνουμε κάθε μήνα στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου αποφασίσαμε να κάνουμε ένα Online Bazaar Συλλόγου Φίλοι των Ζώων Χαλανδρίου.

Εδώ θα βρείτε βιβλία, διακοσμητικά και χρηστικά είδη, ρούχα, κοσμήματα, καθώς και σπιτικές μαρμελάδες προσφορά της Lila’s Delicacies!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αποπληρωμή της πανσιόν, όπου φιλοξενούνται 43 από τα 53 αδέσποτα σκυλιά, καθώς και για την περίθαλψη και σίτιση όλων των αδέσποτων σκύλων και γατιών που φροντίζει ο Σύλλογός μας.

Η πλειοψηφία των ειδών που θα βρείτε στη σελίδα μας είναι αμεταχείριστα. Όλα είναι προσφορά μελών του Συλλόγου, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο μας.

Σε συγκεκριμένα είδη υπάρχει διαθεσιμότητα, ενώ τα υπόλοιπα αποτελούν μοναδικά κομμάτια. Σε κάθε περίπτωση θα διευκρινίζεται.

Θα μπορείτε να τα παραλαμβάνετε στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης για τη διαθέσιμη μέρα και ώρα.

Το κόστος αποστολής για την Αττική είναι δωρεάν για αγορές 5 ευρώ και άνω (εάν μένετε πλησίον του δήμου Χαλανδρίου), ενώ κάτω των 5 ευρώ υπάρχει επιβάρυνση 1.5 ευρώ.

Για αποστολές εκτός Αττικής θα υπάρχει ενημέρωση, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για όποιο προϊόν ενδιαφέρεστε μας στέλνετε μήνυμα το ονοματεπώνυμο σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Για τα μοναδικά κομμάτια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε πως όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου με ετήσια συνδρομή: 20 ευρώ, αρκεί, με βάση το καταστατικό μας να είναι είτε κάτοικοι Χαλανδρίου είτε να εργάζονται στο Χαλάνδρι.

*Ευχαριστούμε τις Φιλοζωικές Οργανώσεις Μονεμβασιάς και Αγρινίου για την ιδέα!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *