ΠΩΣ ΤΟ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΑΤΤΙΛΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΞ…

ΜΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ  ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

“Μια “δικιά μας” οικογένεια, Μαρουσιώτες και ενεργοί φίλοι του συλλόγου,” διαβάζω στη σελίδα του Σωματείου Φιλόζωων Αμαρουσίου, “αντέδρασαν παραδειγματικά σε έκκληση για την σωτηρία ενός σκύλου από άλλη περιοχή!
Ο Μαξ (φωτογραφία αριστερά) είχε καλαζάρ, χωρίς να το αντιληφθούν οι ιδιοκτήτες του. Λίγο πριν καταρρεύσει μετρήθηκε με αιματοκρίτη 4,5 πολύ κάτω απ’ το όριο επιβίωσης! Τότε έγινε μέσω διαδικτύου η έκκληση για μετάγγιση από υγιές σκυλί, ώστε να σωθεί ο Μαξ. Οι τακτικοί επισκέπτες της σελίδας μας θα την πρόσεξαν…
Η ανταπόκριση της Μαρουσσιώτικης οικογένειας ήταν αστραπιαία! Αιμοδότης ήταν ο
υγιέστατος Αττίλας (φωτό δεξιά), που μεταφέρθηκε στην κλινική και χάρισε ζωή στον Μαξ! Μετά τη μετάγγιση ο αιματοκρίτης του Μαξ ανέβηκε από 4.5 σε 41 και τον διατήρησε…


Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε τόσο συγκινητικές ιστορίες με χαρούμενο τέλος. Ούτε να βλέπουμε συμπολίτες μας να νοιάζονται τόσο για τα σκυλιά άλλων.
Ας γίνει αφορμή η ιστορία του Μαξ και του Αττίλα, για να ενεργοποιηθούν περισσότεροι φιλόζωοι της πόλης μας και να πλαισιώσουν τη δράση του συλλόγου!
Η φιλοζωία δεν είναι ατομική υπόθεση ούτε τελειώνει στην… καλοπέραση του δικού μας σκυλιού.
(Τα ονόματα των δυο οικογενειών είναι γνωστά στον σύλλογο)”

Για περισσότερα Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου (ΣωΦιΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *