ΓΙΝΕ ΤΟ… ΞΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

 Κατά το τριήμερο του μπαζάρ (10-12 Δεκεμβρίου) κάθε σκυλάκι θα περιμένει το ξωτικό του να αφήσει έστω ένα δωράκι στον χριστουγεννιάτικο σάκο του. Ένα παιχνιδάκι ή ένα περιλαίμιο, ένα σαμαράκι, τροφή, δωρεές, ό,τι θελήσει και μπορεί ο καθένας! Και βέβαια... μια γλυκιά κουβέντα και λίγη προσοχή, θα είναι για αυτά το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!

Κατά το τριήμερο του μπαζάρ (10-12 Δεκεμβρίου) κάθε σκυλάκι θα περιμένει το ξωτικό του να αφήσει έστω ένα δωράκι στον χριστουγεννιάτικο σάκο του. Ένα παιχνιδάκι ή ένα περιλαίμιο, ένα σαμαράκι, τροφή, δωρεές, ό,τι θελήσει και μπορεί ο καθένας! Και βέβαια… μια γλυκιά κουβέντα και λίγη προσοχή, θα είναι για αυτά το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!

Αυτή είναι η πρόσκληση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

Και φυσικά μετά χαράς θα ανταποκριθούμε…

Η ανακοίνωση για το μπαζάρ του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας λέει:

“Οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα όπως θα θέλαμε και δυστυχώς το μπαζάρ μας δεν μπορεί να γίνει σε εσωτερικό χώρο, για την ασφάλεια όλων μας”.

Θα είμαστε όμως εκεί, στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, στο μικρό μας καταφύγιο, βρέξει-χιονίσει, από την Παρασκευή 10/12 ως την Κυριακή 12/12 και θα σας περιμένουμε όλους για να βοηθήσουμε τα ζωάκια που φροντίζει ο Σύλλογος!
Τα σκυλάκια μας θα έχουν κάτι ακόμα να περιμένουν αυτό το τριήμερο… την επίσκεψη από τα ξωτικά τους!
Τους ανθρώπους που στηρίζουν την δράση αυτή, αναλαμβάνοντας ένα ζωάκι και κάνοντας ό,τι μπορούν για να του βρουν μια οικογένεια αλλά και να του προσφέρουν ότι περισσότερο μπορούν από το υστέρημά τους!
Κατά το τριήμερο του μπαζάρ λοιπόν, κάθε σκυλάκι θα περιμένει το ξωτικό του να αφήσει έστω ένα δωράκι στον χριστουγεννιάτικο σάκο του. Ένα παιχνιδάκι ή ένα περιλαίμιο, ένα σαμαράκι, τροφή, δωρεές, ό,τι θελήσει και μπορεί ο καθένας! Και βέβαια… μια γλυκιά κουβέντα και λίγη προσοχή, θα είναι για αυτά το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!
Εάν δεν έχετε γίνει ήδη ξωτικό για ένα από τα σκυλάκια μας, δείτε όσα δεν έχουν βρει ακόμα το ξωτικό τους στο άλμπουμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *