ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING “ELITE OPEN”, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το 2ο Πρωτάθλημα του Kick Boxing “Elite Open”,στο κατάμεστο από φίλους τους αθλήματος Κλειστό Μπάσκετ του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Περισσότεροι από 400 αθλητές έδωσαν δυναμικό παρών. Οι αθλητές αγωνίστηκαν  σε όλα τα στυλ του Kick boxing, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα.

Από τις ιδιαίτερες στιγμές του “Elite Open” ήταν η έναρξη του πρωταθλήματος από τους μικρούς αθλητές, ηλικίας 5 έως 12 ετών, οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο παίρνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και τα ένθερμα χειροκροτήματα για τις δυναμικές προσπάθειές τους.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Μίλτος Παναγάκος βράβευσε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την προσφορά του στον αθλητισμό και το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του Δημάρχου, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη του κου Πατούλη στο πρωτάθλημα του“Elite Open”και τη βούληση της Διοίκησης να γίνει θεσμός στο Μαρούσι.

Για την προσφορά τους στη διοργάνωση τιμήθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σπύρος Σταθούλης και η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη.

Στην αθλητική εκδήλωση παρέστησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής και ο Αντιπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKU και ΙΣΚΑ στην Ελλάδα κ. Στυλιανός Πολίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *