Σύλληψη 23χρονου στην Κηφισιά, για δυο επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα- Αναζητούνται άλλοι τέσσερις

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες 10-1-2023 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 23χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες 10-1-2023 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 23χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ληστεία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. Αναζητούνται τουλάχιστον τέσσερις συγκατηγορούμενοι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω μετά από επικοινωνία μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, συναντήθηκαν βραδινές ώρες της 9-1-2023  εξωτερικά γηπέδου στο Περιστέρι, επιβιβάστηκαν σε οχήματα και κινήθηκαν προς την περιοχή της Νίκαιας. Εκεί, προέβησαν σε δύο διαδοχικές επιθέσεις με οπαδικό υπόβαθρο όπως περιγράφονται κάτωθι:

  1. Αρχικά προσέγγισαν πεζή, με καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, 29χρονο ημεδαπό εξυβρίζοντάς τον χρησιμοποιώντας οπαδικές εκφράσεις και στη συνέχεια του κατάφεραν χτυπήματα με καρέκλα, προκάλεσαν φθορές στο δίκυκλό του και κατά τη διαφυγή τους του αφαίρεσαν τσαντάκι που περιείχε προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό.
  2. Λίγο αργότερα, οι ανωτέρω πλησίασαν με τον ίδιο τρόπο 37χρονο αλλοδαπό, τον οποίο ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζει, τον εξύβρισαν, του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και ένας εκ των δραστών τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην ωμοπλάτη.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *