ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ Φ.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία βόλεϊ του Φιλαθλητικoύ Ομίλου  Βριλησσίων.  H ακαδημία βόλεϊ του ιστορικού συλλόγου των Βριλησσίων λειτουργεί φέτος ακαδημίες παιδιών από 7 ετών, σε διαθέσιμους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους των Βριλησσίων.

Παράλληλα πρόκειται να ξεκινήσουν νέα γκρουπ, συμπεριλαμβανομένων και  αγοριών, με έμφαση σε παιδιά των τάξεων Ε΄ Δημοτικού ως και Α΄ Γυμνασίου προκειμένου προοπτικά να δημιουργηθεί από τη νέα περίοδο και αγωνιστική ομάδα αγοριών. Ειδικά για τα αγόρια, θα επιλεγούν, ανάλογα με τη ζήτηση, προπονητικές μονάδες  μεταξύ  Κυριακής, Δευτέρας, Τρίτης και Πέμπτης (2 με 3 προπονήσεις).

Εκτός όμως από τις ακαδημίες παιδιών, ο Φ.Ο. Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ. Φλύα λειτουργεί και ακαδημία ενηλίκων, για ενήλικες άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν μέσω του βόλεϊ, ανεξαρτήτως επιπέδου. Οι προπονήσεις διεξάγονται στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” στο ΟΑΚΑ.

Για τα παραπάνω μπορείτε να λάβετε πληροφορίες και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας:

 http://www.fovrilission.gr/?p=1374  ή να τηλεφωνήσετε στο 6945756869.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *