Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 18:00: Διοργάνωση από το Δήμο Αμαρουσίου Ποδηλατοβόλτας στο Μαρούσι

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 18:00: Διοργάνωση από το Δήμο Αμαρουσίου Ποδηλατοβόλτας στο Μαρούσι

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει «Ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι» την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00,με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Στην διοργάνωση συμμετέχει το τμήμα Ποδηλασίας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου, καθώς και όσοι πολίτες επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δράση  με το ποδήλατό τους.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η εξής:
Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9)- Βασ. Σοφίας – 28ης Οκτωβρίου -Πλατεία Ευτέρπης – Σπ.Λέκκα – Θησέως – Δημ. Ράλλη – Δημ.Γούναρη – Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου με την ευκαιρία της συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας δήλωσε:

«Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας έρχεται να μας ευαισθητοποιήσει στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, ώστε ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου, οικολογικού και υγιεινού τρόπου ζωής.
Προς την κατεύθυνση αυτή, έχουμε ήδη εξαγγείλει ότι στο Μαρούσι γίνεται ετήσιος θεσμός η «ποδηλατάδα», στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι. Στόχος μας, η δημιουργία ποδηλατικής κουλτούρας στη πόλη μας και η ενθάρρυνση της χρήσης του ποδηλάτου ως μέσον μετακίνησης, άσκησης και ψυχαγωγίας.»  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *