ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟ “ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ”, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ο Δήμος Χαλανδρίου, λειτουργεί και φέτος την Αθλητική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας» επί της Λ. Πεντέλης 146.

Σκοπός του προγράμματος είναι η γνωριμία των παιδιών με διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα και η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο μέσα από την γνώση και την εμπειρία Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Η  Αθλητική Κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους :Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 19/6/2017 – 30/6/2017
Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 3/7/2017  –   14/7/2017
Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 17/7/2017 – 28/7/2017

Ωράριο λειτουργίας: 7:30 -15:30, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σε κάθε περίοδο απασχολούνται έως 170 παιδιά.

– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν  όλα τα παιδιά που κατά τη λήξη του σχολικού έτους 2016-2017, θα αποφοιτήσουν από την πρώτη δημοτικού έως και την έκτη δημοτικού, δηλαδή όσα έχουν γεννηθεί από  το 2005 έως το  2010.

– Οι αιτήσεις εγγραφής και για τις τρείς περιόδους θα ξεκινήσουν στις 16 Μαΐου 2017, ημέρα Τρίτη και θα ολοκληρωθούν, εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις, στις 2 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή , στη γραμματεία του κολυμβητηρίου του Αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας» στη Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 146, καθημερινά από τις 08:00-13:30 και  15:00 – 19:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ, ΕΝΩ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

– Κατά την υποβολή  των αιτήσεων προτεραιότητα θα έχουν τα παιδιά τα οποία ανήκουν σε οικογένειες ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Οι πληρωμές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στη γραμματεία του κολυμβητηρίου μόνο με κάρτα κατά  την υποβολή της αίτησης,  είτε εντός δυο (2) ημερών, το αργότερο, από την κατάθεση της αίτησης στο ταμείο του Δήμου (Αγ. Γεωργίου 30, 1ος όροφος) με μετρητά και κάρτα. Σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρώνεται η αίτηση.

Δε θα γίνονται δεκτές αιτήσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα (ανίψια, φίλοι, γνωστοί κλπ.).

Η αίτηση υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες: www.sportshalandri.wordpress.com, http://www.halandri.gr, καθώς και σε όλους τους δημοτικούς χώρους (Δημαρχείο, Κ.Ε.Π, Αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας»). Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του παιδιού θεωρείται η προσκόμιση ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ την ημέρα δήλωσης συμμετοχής, υπογεγραμμένη από παιδίατρο.

Για τη πιστοποίηση δημότη ή κατοίκου Χαλανδρίου, τρίτεκνου ή πολύτεκνου, μονογονεϊκής οικογένειας είναι απαραίτητη η προσκόμιση αποδεικτικού εγγράφου (Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης – Κάρτα – Λογαριασμός ΔΕΚΟ) την ημέρα δήλωσης συμμετοχής.

Για την πιστοποίηση της ηλικίας απαιτείται Πιστοποιητικό Γέννησης Παιδιού ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται η ημερομηνία γέννησης του παιδιού.

Το αντίτιμο της συνδρομής και του κόστους μεταφοράς στην εκδρομή (5€), καταβάλλεται με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής. Το κόστος εισιτηρίου της εκδρομής θα καταβληθεί την ημέρα της εκδρομής στον χώρο επίσκεψης.

Το κόστος συμμετοχής στο Πρόγραμμα της Αθλητικής Κατασκήνωσης, αναλύεται ως κάτωθι:

 

Τιμολόγηση Αθλητικής Κατασκήνωσης 2017
(ανά περίοδο-2 εβδομάδες)
1 παιδί 2 παιδιά 3 παιδιά
Δημότες/Κάτοικοι 60,00€ 90€
Υπάλληλοι Δήμου
& Τρίτεκνοι-Πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές οικογένειες*, Δημότες/Κάτοικοι ΧαλανδρίουΈκπτωση 50%
30,00 € 45,00 € 50,00 €
Δημότες/Κάτοικοι άλλων Δήμων 80,00 € 160,00 €
Δημότες/Κάτοικοι άλλων Δήμων, Τρίτεκνοι-Πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές οικογένειες*

Έκπτωση 50%

40,00€ 80,00 € 120,00€
Δεν ισχύει χρέωση ανά εβδομάδα.
*Μονογονεϊκές οικογένειες της κατηγορίας άγαμων και χηρευσάντων προσώπων

 

Σε κάθε περίοδο θα πραγματοποιηθεί μια εκδρομή με προορισμό το Waterfun park που βρίσκεται στο 83ο χλμ. της παλαιάς  εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

  • Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στην Αθλητική Κατασκήνωση θα είναι ασφαλισμένα με πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης ατυχήματος.
  • Λόγω τεχνικών εργασιών που θα λάβουν χώρα στο χώρο του ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου και του στίβου, οι χώροι αυτοί δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά την υλοποίηση του Προγράμματος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του κολυμβητηρίου στο  τηλ: 2106819350.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *