ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ SKATEPARK ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Gepostet von Σίμος Ρούσσος am Montag, 24. September 2018

Ξεκίνησαν οι εργασίες της κατασκευής του πρώτου δημόσιου skatepark στο Χαλάνδρι.

“Το skatepark κόστους 70.770.ευρώ πλέον ΦΠΑ,κατασκευάζεται σε έκταση περίπου 400 τμ στον χώρο του Γυμναστηρίου Μ.Παπαδάκης στο Κάτω Χαλάνδρι από την εταιρία Πιτταράς Ιωάννης κ ΣΙΑ ΕΕ,η οποία αναδείχθηκε μετά από ηλεκτρονικό διαγωνισμό,σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4412/2016 περί δημοσίων συμβάσεων”, σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, στον λογαριασμό του στο facebook.

Gepostet von Σίμος Ρούσσος am Montag, 24. September 2018

Επίσης ο Δήμαρχος Χαλανδρίου αναφέρεται και στις αλλαγές που έχουν γίνει στο “Μ. Παπαδάκης”, από το 2014:

“Το παραλάβαμε τον Σεπτέμβρη του 2014 σφραγισμένο ήδη επί εξάμηνο. Χωρίς άδεια λειτουργίας, με wc, κερκίδες και αγωνιστικό χώρο σε εγκατάλειψη.

Με ιδιοκτησιακές εκκρεμότητες μιας και ο χώρος ανήκε στον ΟΣΚ και κανείς δεν είχε φροντίσει να περιέλθει στον δήμο που το λειτουργούσε παρανόμως επί χρόνια.

Στα χρόνια αυτά ο χώρος αναβαθμίστηκε με σημαντικές παρεμβάσεις στο κλειστό γήπεδο (φωτισμός, δάπεδα, κερκίδες, wc, ΑμΕΑ, δημιουργία αποδυτηρίων για διαιτητές κλπ).

Το ίδιο έγινε και με τα εξωτερικά γήπεδα, την παιδική χαρά, το 5×5, τις πλακοστρώσεις και τους ελαιοχρωματισμούς.

Όλο το ακίνητο περιήλθε στον δήμο μετά την σύμβαση παραχώρησης που υπέγραψε η διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών με τον δήμαρχο Χαλανδρίου.

Τώρα ήρθε η ώρα για την αξιοποίηση του χώρου πίσω από το 5×5,που έστεκε ερημωμένος.

Θα ακολουθήσει η περιμετρική διαδρομή, το κυλικείο και ο φωτισμός. Στο τέλος της διαδρομής το Μ.Παπαδάκης θα είναι αγνώριστο”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *