ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

"Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας όσον αφορά τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας με τον Διονύση Κάτζο.

“Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας όσον αφορά τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας με τον Διονύση Κάτζο.

Ο Διονύσης, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στο σωματείο μας και για τα οποία τον ευχαριστούμε θερμά, θα συνεχίζει να προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρία του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών και του ανδρικού τμήματος, πάντα κοντά στην ομάδα μας.
Τη θέση του Διονύση Κάτζου στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο ταλαντούχος προπονητής Μανώλης Χωριανόπουλος, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητή της ανδρικής μας ομάδας και προπονητής της Κ-16 του σωματείου μας, η οποία σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΑ. Επίσης έχει διατελέσει προπονητής της Κ-18 της Δάφνης Αθηνών.
Ως ποδοσφαιριστής ο Μανώλης έχει αγωνιστεί επαγγελματικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, Αγίου Νικολάου, ΕΑΡ, Απόλλωνα Αθηνών, Αχαρναϊκού, Ολυμπιακού Λιοσίων και σε τοπικό επίπεδο με ΑΟ Περιστερίου και Ιάσωνα.
Άμεσος συνεργάτης και προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο αγαπητός Οδυσσέας Τζαβέλλας, ο οποίος προσφέρει ήδη επί τριετία τις γνώσεις και εμπειρία του στην ομάδα μας.
Διονύση, Μανώλη και Οδυσσέα σας ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *