ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Σωματείο Γυναικών «Αλκυονίδες» υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου τίμησε σε ειδική εκδήλωση τις μητέρες κολυμβητών/τριών με ειδικές ικανότητες των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του προς τις παριστάμενες, συνεχάρη το Σωματείο για την πρωτοβουλία του, καθώς και τις μητέρες των κολυμβητών /τριών για την ακλόνητη θέληση τους να ενισχύουν τα παιδιά τους και να τα προωθούν στον αθλητισμό. Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές για την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον που περιβάλλουν τα παιδιά και απηύθυνε ένα «μεγάλο μπράβο» στους αθλητές για την προσπάθειά τους και την ενασχόληση τους με το απαιτητικό άθλημα της κολύμβησης.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στις μητέρες:
Παρασκευή Αχαμνού, Μαρκέλλα Βραχνού, Αρετή Δασκαλοπούλου, Ελένη Ζάνη, Γεωργία Κουτσού, Ελευθερία Πατσάλη, Αλεξάνδρα Πολυκατέρου. Επίσης βραβεύτηκε η προπονήτρια των παιδιών Μαρία Δεληγιάννη.

Την εκδήλωση διάνθισε με απαγγελία επίκαιρων ποιημάτων η κα Άρτεμις Μέγα και ακολούθως προβλήθηκε βιντεοσκοπημένη συναυλία του Γιόχαν Στράους στο νησάκι Mainau.

Την εκδήλωση συντόνισε εκ μέρους του Δ.Σ. η Γ. Γραμματέας κα Σμαράγδα Βλάση, ενώ παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, Ελένη Βλάχου – Σταματάκη, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *