ΟΙ ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Χθες Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στους Αγιασμούς για τη σχολική χρονιά 2017-18 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Δ.Κ. Μελισσίων, στο Νηπιαγωγείο Δ.Κ. Ν.Πεντέλης, στο Κρυστάλλειο Δημοτικό Δ.Κ. Πεντέλης, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Δ.Κ. Πεντέλης και στο 2ο Δημοτικό Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του επεσήμανε τα παρακάτω:

-Η σημερινή αφετηρία σηματοδοτεί ελπίδα και ευθύνη που πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, διευθυντές και πολιτεία (Δήμος) να συναισθανθούμε και να αναλάβουμε στο μέτρο που μας αναλογεί.

-Ουδεμία αμυχή στο κορμί ή στην ψυχή στους σχολικούς χώρους.

-Πλήρης στήριξη στα σχολεία και στους διευθυντές τους στην υλοποίηση της αποστολής τους.

-Υπευθυνοποίηση των παιδιών.

-Περιφρούρηση των αύλειων χώρων για να προλάβουμε τον «καμπόσο».

-Όλα για το παιδί και την εκπαίδευση που είναι η ελπίδα μας σε μία κοινωνία που βυθίζεται.

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τους απερχόμενους διευθυντές των σχολείων και συνεχάρη τους νέους διευθυντές με την παραίνεση «Τίποτα στην τύχη».

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευαγγελία Μπουσίου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Λευτέρης Κιτσούλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ Ν. Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κος Ιωάννης Ζούνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *