ΜΕΛΙΣΣΑ: ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝ…

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Μελισσίων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στο χαιρετισμό του είπε:  «Αν οι Πελοποννήσιοι μπορούν να υπερηφανεύονται ότι δημιούργησαν και στήριξαν την επανάσταση του 1821 για τη λευτεριά της πατρίδας, οι Ηπειρώτες μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχτισαν την νέα Ελλάδα μετά την Επανάσταση του 1821 με δεκάδες κτίρια-στολίδια στο κέντρο της Αθήνας. Τα ήθη και τα έθιμα που αναβιώνουν μέσα από τους πολιτιστικούς συλλόγους είναι απαραίτητα, εφόσον στηρίζουν την πατρίδα. Οι Ηπειρώτες το έδειξαν αυτό με τη λειτουργία τους και με τον τρόπο που αντιμετώπισαν τις δυσκολίες της πατρίδας. Σήμερα σε μία περίοδο που η ελπίδα έχει χαθεί από την κοινωνία, είναι ανάγκη να γυρίσουμε πίσω σε ό,τι μας ενώνει και σε ό,τι μας δίνει δύναμη. Και αυτό είναι οι ρίζες μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Άντα Μπούσουλα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σάββας Βορέας, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κιτσούλης, Ιωάννης Ζώης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φραντζής, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *