Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 παρουσιάστηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης το νέο Βιβλίο του Σαράντου Ι. Καργάκου «Ολυμπιάδα, ο Βίος και η Πολιτεία της Μητέρας του Μ.Αλεξάνδρου».

Ο Δήμαρχος χαιρέτησε την έκδοση λέγοντας πως αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που η παρουσίαση του νέου αυτού σημαντικού βιβλίου ξεκινάει από την Πεντέλη και μίλησε για τον συγγραφέα και το έργο του, που πραγματεύεται τον πολυδιάστατο και καίριο ρόλο της γυναίκας στη ζωή της οικογένειας, της κοινωνίας, του κράτους και εν προκειμένω παγκόσμια.

Για το βιβλίο μίλησαν ο εκδότης του βιβλίου κος Αθανάσιος Ψυχογιός, ο κος Κωνσταντίνος Γ.Καταγάς, Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α. και συγγραφέας και ο συγγραφέας του βιβλίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης και παλαιός συμμαθητής του συγγραφέα κος Κανέλλος Γεωργόπουλος.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν επίσης ο Επίσκοπος Θερμοπυλών και Καθηγούμενος Ι.Μ. Πεντέλης κ.κ. Ιωάννης Σακελλαρίου, ο Ταξίαρχος κος Ανδρέας Αθανασόπουλος-εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΣ, ο Πρόεδρος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος, Πτέραρχος κος Νικόλαος Νόκας, ο Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α. κος Αθανάσιος Λυμπέρης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Ζώης, Άντα Μπούσουλα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Βορέας, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κα Αγνή Ζώη-Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *