ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ, ΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης:

“Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της Δημοτική Κοινότητας Πεντέλης, ενημερώνει τα μέλη και τους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης, ότι θα πραγματοποιηθεί από το διαγνωστικό εργαστήριο BIOMEDICIN δωρεάν προληπτικός έλεγχος Σακχάρου- ουρίας και χοληστερίνης την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 έως τις 10:00 πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στo τηλέφωνo: 2132140631

Τόσο για τους ανθρώπους που απαρτίζουν το Κέντρο, αλλά και ιδιαιτέρως γα μένα προσωπικά ως Πρόεδρος, ύψιστος στόχος είναι η παροχή κάθε είδους βοήθειας και υποστήριξης στα μέλη αλλά και σε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη.

Το έργο του Δημάρχου μας Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, όλα αυτά τα χρόνια  αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως για μας ο άνθρωπος έχει τη μεγαλύτερη σημασία και πως η ανακούφισή του από κάθε δυσκολία που μπορεί να του προκύψει στην ζωή είναι για μας όχι μόνο επιθυμία αλλά και καθήκον.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Π. Πεντέλης γνωρίζοντας ότι το πιο πολύτιμο αγαθό είναι η υγεία ζητάει από τα μέλη του να δώσουν το παρών για άλλη μια φορά και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ζώης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *