“ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ” ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Μια μοναδική θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία και θεατρική απόδοση της δασκάλας κ. Βάσης Κουκουβίνου και μουσική επιμέλεια του δασκάλου της μουσικής κ. Θωμά Κοντογεώργη, παρουσίασαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Το θεατρικό έργο «Στις στέγες του 5ου» ήταν εμπνευσμένο από το σχολικό συγκρότημα ενώ η απόδοση των μαθητών ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική.

Την παράσταση έκλεισε η χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου που με τις μοναδικές φωνές των παιδιών και με διευθυντή χορωδίας τον μουσικό κ. Θωμά Κοντογεώργη, αποχαιρέτησαν τους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στην εκδήλωση αυτή συνεχάρη όλους όσοι δούλεψαν γι’ αυτό το μοναδικό θέαμα καθώς επίσης και τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Αργύρη Ατζεμή για την προσφορά του στο σχολείο.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στα δημόσια σχολεία της πόλης μας όπως άλλωστε πράττει εδώ και χρόνια η διοίκηση του Δήμου με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ελένη Βλάχου – Σταματάκη και  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρλαύτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *