Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΑΝΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΕΣΒΟ

Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Άγιος Δημήτριος»  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσοντας εγκάρδιες ευχές με κατοίκους της περιοχής, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και προγραμματίζονται στην γειτονιά των Αναβρύτων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ειδικότερα μεταξύ άλλων έκανε αναφορά  στο μεγάλο έργο της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς που θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπλαση της περιοχής, καθώς και στην ένταξη της παραρεμάτιας περιοχής στο σχέδιο πόλης, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προμελέτης και μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να έχει προχωρήσει.
Παράλληλα ανέφερε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή της Νέας Λέσβου θα επηρεάσουν θετικά και την περιοχή των Αναβρύτων, ενώ  αναφερόμενος στο Κτήμα Καρέλλα, σημείωσε ότι μέσα στο πλαίσιο που προβλέπει η χρήση γης για τη συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχουν διάφορες σκέψεις για την αξιοποίησή του, χωρίς όμως να έχουν ληφθεί ακόμη τελικές αποφάσεις.

Μίλησε και για τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στον τομέα της καθαριότητας με μόνιμο οδοκαθαριστή, καθώς και στην αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού με αλλαγή των φωτιστικών με λάμπες υψηλής αποδοτικότητας και χαμηλού κόστους.

Ο κ. Πατούλης συζήτησε επίσης με τους κατοίκους της περιοχής για την τοποθέτηση λυόμενου ναϊσκου στο οικόπεδο του υπό ανέγερση Ιερού Ναού, αλλά και για θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας της περιοχής κατά τις νυχτερινές ώρες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτριος Κουτσουβέλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *