Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ

Ανακοίνωση με αιχμές κατά της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Γιώργου Καραμέρου, εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου:

Η ανακοίνωση:

“Με αφορμή την παρουσία της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένας Δούρου στη θεμελίωση ανέγερσης νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Δήμο Ηρακλείου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Κόκκαλης επισημαίνει τα παρακάτω:

Πρώτον:Υπενθυμίζουμε στην Περιφερειάρχη Αττικής ότι o Δήμος Αμαρουσίου έχει αποστείλει στην Περιφέρεια πλέον των 2 ετών, ώριμη μελέτη για την κατασκευή στο Ο.Τ. 580 (περιοχή Ψαλιδίου) Παιδικού Σταθμού, σύγχρονων προδιαγραφών, με βιοκλιματικό σχεδιασμό, αξιόλογης αισθητικής και φιλικό προς το περιβάλλον.

Δεύτερον: Από το αρχικό αίτημα για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου, ουδείς έως σήμερα από την Περιφέρεια Αττικής έχει ανταποκριθεί και έχει απαντήσει στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, παρά τη επανειλημμένη αναζήτηση απαντήσεων.

Τρίτον: Ερωτούμε την Περιφέρεια Αττικής:
-Τα παιδιά των δημοτών του Δήμου Αμαρουσίου, είναι παιδιά Β’ κατηγορίας;
-Δεν έχουν δικαίωμα όπως τα παιδιά των όμορων Δήμων σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις;

Οι οικογένειες του Δήμου Αμαρουσίου δεν έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά τους;
Γιατί ένα έργο ώριμο, με κοινωνικό πρόσημο, δεν έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια, αποστερώντας την τοπική κοινωνία από έναν Παιδικό Σταθμό αναγκαίο και ωφέλιμο για τα παιδιά, ενώ οι υπηρεσίες της Περιφέρειας απαξιούν να απαντήσουν στα έγγραφα μας, παρά τις συνεχείς οχλήσεις και την αποστολή εγγράφων ;

Πέμπτον: Δυστυχώς, ο Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα κ. Καραμέρος, φαίνεται δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί με τα σημαντικά έργα ουσίας που έχει ανάγκη το Μαρούσι, αφού αναλώνει το χρόνο του για την προσωπική του προβολή και τη διεκδίκηση λίγων λεπτών δημοσιότητας.                    

Ζητούμε την προσωπική παρέμβαση της κας Δούρου, ώστε με κοινωνική ευαισθησία και ενδιαφέρον να ενσκήψει στο ζήτημα της χρηματοδότησης του Παιδικού Σταθμού που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία.

Ευελπιστούμε να εισακουστεί το αίτημά μας, που θα ανακουφίσει και θα δώσει λύση σε δεκάδες οικογένειες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *