“Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η παιδική θεατρική παράσταση του Χάρη Ρώμα με τίτλο «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιουλίου Βέρν παρουσιάζεται την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο Αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy ( Πέλικα & Σπάρτης  1, Ψαλίδι, Μαρούσι).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πιο συγκεκριμένα:

α) την Κυριακή 20 Μαΐου 2018  θα πραγματοποιηθούν 2 παραστάσεις

 μία πρωινή στις 12:00 και μία απογευματινή στις  17:00.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές ‘’ζωντανεύει’’ στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον ΦΙΛΕΑ ΦΟΓΚ  θα μας γνωρίσουν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια αποτυπώνουν  την μαγεία και των 5 Ηπείρων δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο  Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής ΦΙΛΕΑΣ ΦΟΓΚ (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ)  σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την ΕΛΛΑΔΑ μία από τις πιο ΑΡΧΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Το τραγούδι του έργου έχει γράψει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ (μουσική), σε στίχους Χάρη Ρώμα και το ερμηνεύουν στη παράσταση οι δυο τους. Μαζί με τον Χάρη Ρώμα συμπρωταγωνιστούν οι: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη, Λεωνίδας Κουλουρής και Σάββας Γραμματικός.

Τέλος σημειώνεται ότι για τις ανάγκες της παράστασης ο Χάρης Ρώμας, θέλοντας να παρουσιάσει τον Φιλέα Φογκ σαν ένα είδος μάγου, έκανε μαθήματα ταχυδακτυλουργίας με τον ειδικό του είδους AMAZING DIO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *