ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ “ΙΔΙΟΜΕΛΟ”, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τον Σεπτέμβρη του 2013, κάποιοι Μαρουσιώτες τραγουδιστές… μπάνιου άφησαν τη ντουζιέρα και τα σαπούνια στη σαπουνοθήκη και φτιάξαν την μουσική ομάδα “Αλληλέγγυες Νότες”.

Εκεί άρχισαν να τραγουδούν ο ένας για τον άλλο και όλοι για όλους. Από τότε μέχρι σήμερα η ευφρόσυνη μάζωξη των αυτοσχέδιων τραγουδιστάδων δίνει συναυλίες και ετοιμάζει μουσικές παραστάσεις, πάντα αλληλέγγυα.

Στην ομάδα συμμετέχουν, μαζί με τους ερασιτέχνες τραγουδιστές και οργανοπαίχτες, και επαγγελματίες μουσικοί ή και τραγουδιστές, και ηθοποιοί, που για δικούς τους λόγους γλυκάθηκαν από την παρέα.

Η ομάδα φιλοδοξεί να είναι μια μικρή κοινότητα εσωτερικής αλληλεγγύης, με  σχέσεις προσώπων και κύκλο αλληλοβοήθειας σε όλα τα επίπεδα, εφευρίσκοντας τη χαρά, στην παρέα και στο τραγούδι, μέσα στην κοινωνία του Αμαρουσίου, όπου γεννήθηκε, αλλά και σε ευρύτερο κοινωνικό κύκλο, εφόσον οι ανάγκες των ανθρώπων δεν περιχαρακώνονται η κάθε μια στο προάστιό της.

Για τη δράση της ομάδας και τις συναυλίες που έχει δώσει υπάρχει το blog με αναλυτική αναφορά στη δραστηριότητα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια: https://allillegiesnotes.blogspot.com

Φέτος η ομάδα παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη Γυναίκα, με τίτλο «Σερσέ Λα Φαμ», με τραγούδια και κείμενα δεμένα μεταξύ τους σε έναν ιστό μουσικής παράστασης.  Θέμα τα διάφορα πρόσωπα της Γυναίκας και η Θηλυκότητα, από το σύμβολο της Παναγίας μέχρι το κακοποιημένο κορίτσι. Τα τραγούδια είναι, όπως πάντα,  επιλογές του κάθε μέλους της ομάδας ως επί το πλείστον, ενώ  μεταξύ των τραγουδιών παρεμβάλλονται και ποιητικά κείμενα και αφηγήματα, κάποια από τα οποία είναι γραμμένα από μέλη της ομάδας. Στη φετινή μας παράσταση συμμετέχουν οι:

Άλκης Αναστόπουλος, Λιάνα Ανδρεοπούλη, Δημήτρης Βλάχος, Αρετή  Βρυσανάκη, Βασίλης Γεωργιάδης, Γιούλη Γεωργοπούλου, Πέτρος Δεληγιάννης, Γεωργία Δεληγιαννοπούλου, Μαριέττα Δελώτη, Λίνα Δημητρίου, Βίλυ Κεραμά, Δημήτρης Κομβούτης, Κατερίνα Κουτσονικόλα, Ολυμπία Μπογδανοπούλου, Ματούλα Νάκα, Μαρία Νικολαΐδη, Αφροδίτη Παναγιώτου, Γιάννης Παπαθύμνιος, Πέτρος Πετρόπουλος, Εριφύλη Σαββίδου, Νάσια Σταματάρα, Χρήστος Τσορβάς, Σταύρος Φατούρος

Η μουσική παράσταση «Σερσέ λα Φαμ» θα δοθεί στις 13 και 14 Μαΐου του 2017, στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο,  που φιλοξενεί όλα αυτά τα χρόνια τις συναντήσεις της ομάδας

Έναρξη: 20.30

Είσοδος ελεύθερη

Η πρώτη  παράσταση στις 13/5/17 θα γίνει υπέρ του Συλλόγου καρκινοπαθών – φίλων – ιατρών  Κ.Ε.Φ.Ι., με εθελοντική συνεισφορά.

Διεύθυνση: Χώρος Τέχνης ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, κοντά στον ΗΣΑΠ.

Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 6817042 και 210 8050869

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *