ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Τη μείωση των τροφείων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς εξήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην ετήσια γιορτή των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

«Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική και κοινωνική δύσκολη εποχή και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των οικογενειών της πόλης μας μειώνουμε τα τροφεία σε όλες τις κλίμακες στο μέτρο των δυνατοτήτων μας,  χωρίς να μειώσουμε το υψηλό επίπεδο των  παρεχομένων υπηρεσιών» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, υποδεχόμενος τους εκατοντάδες γονείς που γέμισαν το κεντρικό γήπεδο αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ για να καμαρώσουν και να θαυμάσουν τις ικανότητες των παιδιών τους.

Οι μικροί πρωταγωνιστές με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο παρουσίασαν τα επαγγέλματα του παρελθόντος και του σήμερα… με τα αντίστοιχα τραγούδια που ενθουσίασαν το κοινό.
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, όταν η ομάδα που υποδύθηκε τους γιατρούς κάλεσε τον κ. Πατούλη ως συνάδελφο γιατρό να χορέψουν μαζί το τραγούδι «Ο Γιατρός» με τους θεατές να τους αποθεώνουν.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε όλους τους γονείς που είναι κοντά και   υποστηρίζουν το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, υποσχόμενος ότι «οι Παιδικοί Σταθμοί  θα συνεχίσουν να αποτελούν πρότυπο λειτουργίας και εκπαίδευσης.

Στις υψηλές προτεραιότητές μας είναι τα παιδιά της πόλης μας και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο  για εκείνα» σημείωσε ο κ. Πατούλης. Ευχαρίστησε επίσης την υπεύθυνη κα Μαρία Κάβουρα, τις διευθύντριες και όλο το προσωπικό για το περίσσευμα αγάπης που προσφέρουν στα παιδιά.

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη μετά την πρώτη επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση των παιδιών στο ΔΑΪΣ καλωσόρισε τους γονείς στην ετήσια εκδήλωση, υπογραμμίζοντας την ενίσχυση των Παιδικών Σταθμών από την αρχή της χρονιάς με γυμναστές, καθώς όπως ανέφερε «πιστεύουμε ότι το παιχνίδι και η κίνηση είναι μέσα στη διαπαιδαγώγηση, αλλά και η αθλητική συμπεριφορά αρχίζει από τη μικρή ηλικία και συντελεί στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών.»

«Ευχαριστούμε – πρόσθεσε- το Δήμαρχο, τον έγκριτο γιατρό και Πρόεδρο του ΙΣΑ, αλλά και Πρόεδρο όλων των Δήμων της χώρας, διότι με την υπερβολική αγάπη και ευαισθησία του είναι πάντα κοντά μας ενδιαφέρεται καθημερινά και οραματίζεται το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών μας.»

Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς που όπως σημείωσε «με την εμπιστοσύνη και την κατανόησή τους είναι πάντα κοντά στο σημαντικό έργο που επιτελείται στους Παιδικούς Σταθμούς.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *