ΛΑΤΕΡΝΑTIVE- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΣΤΟ “ΙΔΙΟΜΕΛΟ”, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Την Κυριακή 29/01/17 οι ΛΑΤΕΡΝΑtive επανέρχονται στο Ιδιόμελο με ένα αφιέρωμα στην αξέχαστη Μαρία Δημητριάδη. Υπέροχα τραγούδια όπου η ερμηνεία της Μαρίας τα έφερε κοντά μας χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά και όχι μόνο.

Θεοδωράκης, Χατζηδάκις, Ξαρχάκος, Μικρούτσικος, Μαρκόπουλος και Μαμαγκάκης, ορισμένοι από τους κορυφαίους συνθέτες που της εμπιστεύτηκαν τα αριστουργήματά τους, σε στίχους κορυφαίων ποιητών και στιχουργών όπως ο Γιάννης Ρίτσος, ο Κώστας Βάρναλης, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Ναζίμ Χικμέτ, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Φώντας Λάδης και πολλοί άλλοι.

Οι καλλιτέχνες
Ο Στέλιος Μυλόβας, ο Γιώργος Αναστασόπουλος και ο Nino Kitani, είναι οι ΛΑΤΕΡΝΑtive. Ένα σχήμα που παίζει έντεχνη Ελληνική μουσική και όχι μόνο, με τον χαρακτηριστικό ήχο των πνευστών του Nino Kitani ο οποίος συμπράττει στο σχήμα κουβαλώντας την τεράστια εμπειρία του από τις συμμετοχές του σε μεγάλες ορχήστρες, χρωματίζοντας τα πολύ όμορφα τραγούδια που έχουν επιλεγεί, με το σαξόφωνο, το κλαρίνο, το φλάουτο, τις φυσαρμόνικες και τις φλογέρες του. Ο πιανίστας Γιώργος Αναστασόπουλος, καθηγητής πιάνου, με θητεία σε πολλές ορχήστρες ως ερμηνευτής και ενορχηστρωτής και τέλος ο τραγουδιστής Στέλιος Μυλόβας ιδρυτικό μέλος της ορχήστρας ΙΩΝΙΑ, με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, περνώντας με μεγάλη ευκολία από τα παραδοσιακά στα πιο σύγχρονα, έντεχνα ακούσματα, καταφέρνουν να δώσουν ιδιαίτερες και εξαιρετικές ερμηνείες στα τραγούδια τους.

Ιδιαίτερα σε αυτό το αφιέρωμα με τα τραγούδια της Μαρίας Δημητριάδη οι Λατερναtive δίνουν μια άλλη διάσταση βάζοντας στις ερμηνείες τους τα δικά τους βιώματα, αξιοποιώντας την δυναμική του σχήματος.

Διεύθυνση: Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κων/νου, Μαρούσι (κοντά στον ΗΣΑΠ)

Έναρξη: 21.00

Είσοδος: 10 ευρώ (με κρασί)

πληροφορίες – κρατήσεις: 210 6817042, 210 8050869

www.idiomelon.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *