ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

"Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και με αφορμή την εκδήλωση βροχοπτώσεων, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή σε ενδελεχείς ελέγχους και καθαρισμούς σε επικίνδυνα ρέματα σε όλη την Αττική, με στόχο την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων" σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

“Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και με αφορμή την εκδήλωση βροχοπτώσεων, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή σε ενδελεχείς ελέγχους και καθαρισμούς σε επικίνδυνα ρέματα σε όλη την Αττική, με στόχο την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων” σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

“Συγκεκριμένα τα τεχνικά κλιμάκια επιθεώρησαν στον Βόρειο Τομέα το ρέμα Χελιδονούς του Δήμου Κηφισιάς, το ρέμα Πύρνας του Δήμου Λυκόβρυσης και το ρέμα Σαπφούς του Δήμου Αμαρουσίου.

Στο Δυτικό Τομέα διενήργησαν ελέγχους στα ρέματα επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αχαίας – Μυκάλης – Πίνδου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, στο ρέμα επί της οδού Κωστή Παλαμά του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Τομέα μετέβησαν στις εκβολές του ρέματος Πικροδάφνης του Δήμου Π. Φαλήρου και επί της οδού Αρματωλών στο ρέμα Πικροδάφνης Δήμου Π. Φαλήρου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Παράλληλα με τη μάχη που δίνουμε για την καλύτερη προστασία των πολιτών από την πανδημία του κορωνοϊού, παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας ότι θα ενισχύουμε συνεχώς τη θωράκιση των πόλεων μας. Η ενίσχυση της πολιτικής προστασίας στην Αττική παραμένει απόλυτη προτεραιότητά μας και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού, ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες μας για το αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν καθημερινά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *