ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Με εντατικούς ρυθμούς η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζει την αποψίλωση και τον καθαρισμό από τα ξηρά χόρτα των παραρεμάτιων περιοχών και των κοινόχρηστων χώρων, με τη συνδρομή και των 11 νέων εργαζομένων που στελέχωσαν πρόσφατα  την υπηρεσία για την ενίσχυση της πυροπροστασίας και της πυρασφάλειας στην πόλη κατά τους θερινούς μήνες.

Σε αγαστή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τον Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Αλέξιο Ράπανο και λαμβάνοντας υπόψη τις υποδείξεις τους για την επικίνδυνες περιοχές εκδήλωσης πυρκαγιάς, σε συνδυασμό με τον ευρύτερο σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια, τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκε η αποψίλωση και ο καθαρισμός:


Στις παραρεμάτιες περιοχές του Πολυδρόσου και του Νέου Αμαρουσίου, περιμετρικά στο Κτήμα Μαδούρου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών και στο Κτήμα Καρέλλα στην περιοχή Αναβρύτων.

Τις επόμενες ημέρες εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού θα πραγματοποιηθούν στις παραρεμάτιες περιοχές της Δωδώνης και της Νέας Λέσβου, καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε δήλωσή του υπογραμμίζει:
  «Με τους εργαζόμενους και τους εθελοντές μας στην Πολιτική Προστασία να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, εντείνουμε την προσπάθειά μας μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου, λαμβάνοντας μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Παράλληλα, όλο το ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, ώστε σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία άμεσα και αποτελεσματικά να προστατέψει τις περιουσίες των συμπολιτών μας και το περιαστικό πράσινο της πόλης μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στην τοπική κοινωνία.»                      

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *