ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Γ. ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ- ΤΙ ΕΙΠΕ…

Το εκλογικό του κέντρο, (επί της λεωφ. Πεντέλης 48) εγκαινίασε την Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, παρουσία εκατοντάδων κόσμου. Ο ίδιος αναφέρει:

“Μας κατηγορούν ότι είμαστε νέοι, ναι είμαι 37 χρονών, 9 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και 2 χρόνια Αντιδήμαρχος Παιδείας, δεν φταίω για το ότι είμαι νέος ίσως φταίμε που έχουμε υψηλές αξίες, ιδέες και όραμα για τα Βριλήσσια. Οι επαγγελματίες της πολιτικής με κατηγορούν ως ανεπάγγελτο και λένε συνειδητά ψέματα όταν ξέρουν ότι 15 χρόνια τώρα αγωνίζομαι σε κάθε μετερίζι της επιχείρησής μου για να την κρατήσω όρθια και βιώσιμη στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και αγωνιούμε κάθε μέρα να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας όπως εκατομμύρια συνάνθρωποί μας.

Το εκλογικό του κέντρο, (επί της λεωφ. Πεντέλης 48) εγκαινίασε την Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, παρουσία εκατοντάδων κόσμου. Ο ίδιος αναφέρει:

Μας κατηγορούν ότι κρύβονται άλλοι από πίσω μας επειδή δεν φυγομαχήσαμε μη θέλοντας να δούμε τον λαϊκισμό να εδραιώνεται στην πόλη μας. Και βεβαίως είναι τιμή μας που τον αγώνα μας στηρίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Ιωαννίδης χωρίς κανένα απολύτως προαπαιτούμενο και αστερίσκο. Διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις αυτοί που κράτησαν τα Βριλήσσια σε πλήρες τέλμα πέντε χρόνια τώρα γιατί δεν έχουν κανένα άλλο επιχείρημα να μας αντιμετωπίσουν.

Τους απαντάμε ότι η δυναμική της ανανέωσης δεν θα ανακοπεί. Με σχέδιο, με εντιμότητα, με διαφάνεια πάντα και παντού αλλάζουμε τα Βριλήσσια.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εκατοντάδες συμπολίτες μου Βριλησσιώτες για την χθεσινή τους παρουσία στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *